central img

ķermeņa Masas palielināšna

Thread started by Ingus on 2007/05/25 12:14:19

Gribēju zināt kādus produktus ir jālietu pastiprināti, lai ķermeņa masa augtu straujāk! jo zinu ka muskuļi neaugs no ne kā ir jābūt arī masai! man ir gandrīz 18 gadu, bet uz ''kačalku'' neeju, jo labāk patīk trenēties mājās apstākļos (viss vajadzīgais man itkā ir : hanteles , stienis , espanders)

mājās trenējos apmeram 1 gadu bez pārtraukumiem, taču ļoto lieli mani muskuļi nav'kļuvuši. ir izveidojies irkā pamats un tadeelj gribu turpinaat treneeties, bet taadēļ ir jāzina kaadi produkti jālieto !

lūdzu raksta tie kuri tiešām zina, nevis tie kuri domā ka zina ;)

RE: ķermeņa Masas palielināšna
Reply by nor4a on 2007/06/18 07:48:06

es arii pievienojos ingusam man ir 17 it ka muskuli un presei ir pamats bet krusu auksdala ir kaulaina ko vajadzetu lietot lai palielinatu masu??

Reply by administrators on 2007/07/02 13:14:30

Principaa, juusu vecumaa ljoti svariigi ir eest 5-6x dienaa, daudz galju, olas, piena produktus. Jaaeed ir nelielaas porcijaas bet regulaari. Jatreneejas 3x nedeelja pa 45 intensiivaam minuuteem. Jaasaak vienmeer ar baazes vingrojumiem - respektiivi, visgruutaakie, kaa pietupieni, spieshana no kruutiim, spieshana pleciem, stienja celshana.

Reply by username on 2007/08/15 06:47:50

vai vecumā zem 30 ir ieteicams kas cits, kā rakstīts atbildē?

un cik gramus/gab./ml katras kategorijas produktus vajadzētu notiesāt - galu, olas, piena produktus?

Reply by tautietis on 2007/11/09 00:20:09

viss ir individuāli.. man arī drīz būs 18, trenējos jau labu laiku, kads gads, pat mazliet vairāk un viss aug un attīstās. ēdu es no rīta kārtīgas brokastis, pa dienu 2as reizes ēdu kārtīgi, lietoju daudz piena produktus (kefīrs, jogurts, saldejums, piens u.tt.) , olas pamazāk lietoju.. bet ieteiktu vismaz 2 olas apēst pa dienu. vakarā, kas pagadās, to apēdu :D un sadaliet kārtīgi treninjus, tad arī būs viss veiksmīgi.

Reply by BOSIKSES on 2008/03/17 14:51:04

Čau visiem!!

Es nezinu kā ir jātrenējās, lai es uzdzītu muskuļu masu, mana ķermeņa uzbūve ir ektomorfais, varbūt džeks kas stāstija savu stāstu var man kā palīdzēt. Izstāstīt kā pareizi ir jātrenējās un kādu teriņa programu man pielietot.

Varbūt viņš var ar mani sakontaktēties mans e-mails bosikses@tvnet.lv Es būtu ļoti pateicīgs, kā arī parādā es nepalikšu, uz svara zāli nopietni es esmu atsācis iet jau 1,5gadi.

Māris

Reply by Hope on 2008/06/28 13:33:01

Sveiki!

Man arī ir tāda pati situācija kā BOSIKSES. Bet tikai jau kādu laiku vairs aktīvi netrenējos. Vēlos atsākt, bet darīt to pareizi, lai pieaugtu ķermeņa masa, jo ķermeņa tips ir ektomorfais!

Būtu pateicīgs, ja varētu gūt sīkāku informāciju par treniņu, treniņa plānu, ešanas paradumu ieteikumiem. Gaidīšu Jūsu ziņu!

colax@inbox.lv

AM

Reply by Reinis on 2008/08/01 11:38:09

Sveiki.

varbuut kaads vareetu ieteikt, kaadu labu graamatu par fitnesu un bodybuilding'u, valoda buutu veelama latv.,anglju vai krievu.

mans e-pasts Rexking@inbox.lv

paldies jau ieprieksh.

Reply by yoyobs on 2008/09/13 13:52:23

ludzu palidzibu kadam ljoti zinosham cilvekam, vari ludzu atsutit vairak informacijas par vispareizako uzturu, jo es eju uz trenezieru zali, un nejutu nekadas parmainas, konkreti sakot esmu tievs. Eju skola, tapec dienas vidu nesanak kartigi paest, un reizem esmu ta ainjemts ka ir gruti kko uztaisit edamu. Zinu ka ja dabusu ieteikumus, metisu pie malas slinkumu un tos ieveroshu.

Sutiet uz koudy2@inbox.lv

Paldies

Reply by Marchello on 2008/09/27 09:11:26

Vajadzētu palielināt ķermeņa svaru masu uz rokām bet ko lietot?

Reply To This Post
 Title
 (min 3 chars)
 Username
 (min 3 chars)
 Enter: 777
 (3 numbers)
this is for anti-spam
 Comment
 (min 30 chars)
* please, fill all fields as required else your comment wont be added

Copyright © 1998 - 2006 Men's Sexual Health Insitute & Arturs Vavere. All rights reserved.