Trenini
| Thread started by Sabotieris on 2011/12/27 06:53:00 |
Sveiki! Pirms kadiem 3-4 meneshiem izdomaju kad jāsāk savā dzīvē kaut kas mainīt un izdomāju sākt trenēties un attīstīt savu ķermeni.. Uz svaru zāli man ir kauns iet ( jo man ir 19 gadi, sveru 52 kg un esmu 1,68 garš ) tāpēc sāku trenēties mājās.. ievācu info un sāku ķerties pie lietas, cenšos kārtīgi ēst, trenējos regulāri ( 1dienas - Krutis un triceps, 3dienas - mugura un biceps un 5dienas kājas un pleci un pirms katra treniņa pus stundu izpildu dažādus preses vingrinājumus) Bet man ir jautaajums, vai es varu kaut ko darīt ari starp treniņu dienām (otrdienas un ceturtdienas) kas palīdzētu attīstīt ķermeni vai kaut ko tml? |
2011/12/27 09:02:45 User: Sabotieris | Ā, un vel ir jautājums par uzturu. Cik nu šeit esmu lasījis, ir jāēd 5-6 reizes dienā.. nu es cenšos tā arī darī ( atzīstos kad ir, protams, kadas dienas kad ir slinkums vai nav laika ēst tas 5-6 reizes un esmu tad izlaidis).. un vēl es cenšos dienas laikā izdzert vismaz 2L ūdens, kā arī treniņa laikā dzeru ūdeni.. Nu šādi ēdot un dzerot es esmu pieņēmies svarā par kādiem pat 3-4 kg ( kas priekš manis ir daudz, jo man ir grūti dabūt lielāku svaru) bet es īsti nejūtu kad būtu palicis resnāks un liekas kad viss iet tikai uz vēderu, piem man ribas var redzēt un izskatās diezgan tizli. Ko es daru nepareizi? |